Boka flyttfirma i Malmö i god tid före den stora flyttdagen

Boka flyttfirma i Malmö i god tid före den stora flyttdagen

Närmar sig flyttdagen så pass snabbt att du börjar känna av den där typiska flyttstressen? Genom att förbereda och hantera allting i god tid kan du göra stor skillnad när det kommer till hur smidigt allt kommer att gå på den stora flyttdagen. Till exempel är det viktigt att du bokar en flyttfirma i Malmö i god tid före denna dag. Fortsätt att läsa för att få en detaljerad checklista som kan hjälpa dig att förbereda!

Boka en flyttfirma i Malmö och börja sedan packa i god tid

När du ska flytta bör du tänka på att:

  1. Kontrollera flyttdatum och tid med flyttfirman. Utöver att boka en flyttfirma i Malmö bör du försäkra dig om att ni är överens om dag och tid. Dubbelkolla allt så att det inte riskerar att uppstå några missförstånd.
  2. Börja packa i god tid. Sätt igång med packningen så tidigt som möjligt. Se till att märka lådorna med innehåll och vilket rum de ska till i den nya bostaden.
  3. Gör en inventarielista. Lista alla föremål som ska med i flytten. Att göra detta hjälper dig att hålla koll på dina saker och listan underlättar även arbetet för flyttfirman.
  4. Skaffa förpackningsmaterial. Skaffa flyttlådor, packtejp, bubbelplast och annat material som du kan behöva. Många flyttfirmor erbjuder förpackningsmaterial som en del av sin tjänst, om du inte vill införskaffa detta på egen hand.
  5. Hantera värdefulla föremål separat. Placera smycken, viktiga dokument och andra värdefulla eller ömtåliga saker i en separat låda eller väska. Den kan du sedan själv ta hand om när det är dags att flytta.
  6. Montera ner möbler. Har du möbler som behöver montera ner inför flytten? Då bör du börja med detta i god tid. Spara alla skruvar och andra smådelar i märkta påsar.
  7. Rensa och städa den gamla bostaden. Städa och rengör din gamla bostad ordentligt och säkerställ att den är i gott skick innan du lämnar den.
  8. Förbered den nya bostaden. Om möjligt bör du städa och förbereda den nya bostaden innan flytten. På så vis blir det mycket enklare att börja packa upp dina saker.

Följ gärna denna lista för att förbereda dig på bästa sätt!

Adrian Jonasson

Kommentarer är stängda.